Veerle

Geboortedatum
4 juli 2006
Geboorteplaats
Den Haag
Tijdstip geboorte
3.24 uur
Navelstreng geknipt door:
Tante Sandra
Gewicht
3400 gram
Lengte
onbekend
Hobby's
slapen en geeuwen

Veerle blijft, ondanks alle keerpogingen, dwarsliggen. Ze wordt geboren met een keizersnede. 's Nachts breken spontaan de vliezen, het hele operatieteam wordt opgetrommeld en om 3.24 uur komt Veerle ter wereld.

de keizersnede
Voor het eerst kon ik je vasthouden, ruiken en voelen. Je bent geweldig,meisje!
Nog in het ziekenhuis.
Voor het eerst in de kinderwagen. Ook hier ben je tevreden en kijk je voorzichtig naar de wereld. Je bent hier 2 weken oud.
Lekker knuffen met je grote zus, ze vindt je zoooooo lief!
Je geniet altijd erg van badderen. Huilen doe je zelden, ook niet als je uit het bad komt. Soms ben je helemaal aan het drijven met je ogen dicht, een andere keer ben je heel alert en zet je je af op de bodem van de Tummy-tub.
Eind augustus begin je te lachen en geluidjes te maken. Zo leuk, je hele gezichtje straalt dan.
   
In september gaan we logeren bij Max en Geertje( je eerste logeerpartij) op bezoek bij Tante Thil(een oudtante van mama) en een weekend in een huisje met allemaal vrienden van mij.Je vindt het allemaal prima en hebt het goed naar je zin. Hier komt Jochem ff een kijkje bij je nemen.
Ha, lekker meisje, wat ben je toch altijd vrolijk en blij. Nu je wat groter wordt ga je ook zichtbaar genieten van lekker kroelen en knuffen, zo lief. Zowel Annique, als ik, genieten er erg van. Je kunt inmiddels ook je speen in je mondje stoppen(ook in je oor, je neus en je oog;-)(okt 2006)
 
Je gaat steeds meer contact maken met de wereld om je heen, je kunt uren liggen kletsen. Maar ook spelen met een bijtring gaat super. Maar het allerbeste kun je drinken aan de borst. je groeit er geweldig van!
   
test.test